WordPress Västerås

Här har du en stolt WordPress-nördar från Västerås. Jag utvecklar uppseendeväckande och intressanta webbsidor och hjälper dig hela vägen, från idé, till färdig, imponerande webbplats. Självklart står jag till tjänst med fortlöpande underhåll, både tekniskt och all annan support.

Det älskvärda publiceringsverktyget

Jag tycker en hemsida ska vara smart, snygg och säljande. Det ska också gå snabbt och smidigt att administrera en hemsida. Under mina 13 år som webbkonsult har jag utarbetat en arbetsmetod där jag modifierar WordPress och teman efter dina behov. Det är väldigt konstnadseffektivt.

WordPress byggs upp genom att lägga till funktioner med så kallade Plugins, eller pluggar som vi säger i branschen. Det finns hur mycket pluggar som helst. Och däri ligger utmaningen. Att hitta rätt Plugin är inte det enklaste och det har blivit något av en passion hos mig. Jag letar ständigt efter nya användbara funktioner att lägga till på hemsidor och testar och utvärderar konstant pluggar som släpps till WordPress. Jag kontaktar ofta utvecklarna direkt för att höra om de har vad som krävs. Att de har en snabb support är oerhört viktigt för mig och mina kunder.

Varför WordPress?

WordPress är ett stabilt och anpassningsbart verktyg. Det är lätt att lära sig och jag påstår att vem som helst kan lära sig att sköta sin hemsida. Enkelheten skapar engagemang och det blir plötsligt roligt att skriva och uppdatera, ta nya bilder och publicera dessa. Det är lika lätt att sedan dela detta till olika social medier. Detta kan i sin tur öka trafiken och din besökare upptäcker dig och ditt företag på ett nytt sätt.

Funkar i mobilen

Mobilsurfandet ökar drastiskt och det är därför enormt viktigt att din hemsida även fungerar i en mobil enhet. Hemsidor som skapats för enbart datorer blir snabbt omoderna och lägger man till kravet vi ställer på tillgänglighet finns det ingen utväg. Du har kanske hört talas om ”responsiv webbdesign”. Detta betyder helt enkelt att hemsidan anpassar sig och ”byggs om” för att passa in i skärmen den visas på.

Speciella behov

WordPress är ganska lätt att bygga ut och det kan ofta lösas med s.k. med plugins eller tillägg. Det kan vara formulär för olika ändamål, flerspråksstöd, sociala medier, bildspel, bildhantering osv. WooCommerce är också ett sådant tillägg och gör det möjligt för dig att sälja produkter, direkt från din hemsida. Fantastiskt eller hur? Här kan du läsa mer om e-handel.

Klart för start!

Gillar du min syn på digital kommunikation? Vill du ha en ny hemsida eller bara börja fundera på nästa digitala steg?

Jag bjuder gärna på en fika och reder ut begreppen.

Lite kunder, nu & då

ABB Industrigymnasium / Andelsägarbolaget / Anva / Diamond Heart / Dustcontrol / Färghusgruppen / Global Happy People / Imperia Fastigheter / INL Systems / Ipool / Kajaktiv / Kakellagret / KidsBrandStore / Landstinget Västmanland / Le Rue Clothing / Leadenhancer / Mandel Consulting / Miniroom / Myrica design / Mästerblomman / Norén & Lindholm / Personstöd / Promeduc / Restaurangchansen / Skultuna Messingsbruk / SNÖ of Sweden / Someday / Stalia / Tullhuset living / Unique Jewels / Västerås Stad / Västerås Stadsmission / Västerås Science Park / Västmanlands Kommuner & Landsting / Yellow Bandit